Camping

Fotos fra camping "Tour de Øerne" aug. 2019

Årets tur var spændende med besøg på kendte steder - og nye.

Især 5 nye campingpladser.

Fotos fra camping "Tour de Bretagne" aug. 2018

Efter den varmeste sommer i mands minde ville vi over til den kølige del af Frankrig: Atlanterhavskysten.

Men der tog vi fejl, for derude var der ligeså varmt.

Tour de Provence aug.-sept. 2017

Vejen til Tourens højdepunkt, Mont Ventoux, var lang: Start (opvarmning) i Kollund, derefter til Aller Leine Tal. Så til Baden Baden og ind i Frankrig til Mulhouse. Længere ophold i Gigny sur Saone og til sidst i Carpentas. Herfra touren op på Mont Ventoux. Senere et smut til Marseilles inden nordpå til Gigny sur Saone igen. Derfra til Metz i Nordfrankrig inden turen igennem Luxemburg og Belgien til Nijmegen i Holland. Til sidst til Aller Leine Tal igen - og så hjem til Vejle. Sikken en tur på i alt 22 dage og 4.255 km.

Camping Tour de Vendsyssel 2016

Tour til det nostalgiske hjemland med ophold på Egense Camping. Ture til Ålbæk, Skagen, Lønstrup og Aalborg.

Tour de Soleil 2015 (selve turen)

Årets store Campingtour startede i Kollund, over Berlin, Prag, gennem Østrig, Slovenien til det sydligste mål: Kroatien. Derefter til Gardasøen, op gennem Tyskland og Home Again. Vi søgte varmen - OG FIK DEN!! I alt godt 5.000km og 30 overnatninger på 10 forskellige campingpladser. Genså tidligere besøgte steder - og mange nye.

Tour de Soleil - 2015 (kulinariske oplevelser).

På vores store tour mødte, og indtog vi alsidige menuer, som var meget æstetisk forskellige med store smagsforskelle. Det italienske køkken er klart det bedste. Og det tyske køkken på sidstepladsen. Velbekomme :-)

Camping "Tour de Jylland" 2014 - Naturen.

Årets campingtur var Jylland rundt. Bogstaveligt fra syd til nord, fra øst til vest. Derved oplevede vi det skønne hovedland i al dets styrke og blidhed. Skabt af isen for 15.000 år siden, og derefter præget af vand og vind.

Camping "Tour de Jylland" 2014 - Kulturen.

Årets campingtur Jylland rundt viser også, hvor driftig jyderne har været gennem mere end 1500 år. Lige fra Danmarks ældste by, over mange middelalderkirker, kampen mod fjenden og naturens kræfter, til nutidige kunstværker.

Camping Le Tour de Pensionist sept. 2013

Efter indtrædelsen i pensionisternes rækker har vi sammen med vores Beagle taget lange campingture i eftersommeren (når alle andre skulle begynde skole og arbejde igen). Hvert år er turen gået gennem Tyskland (dæleme stort - pu-ha) til Frankrig med Middelhavet som vendepunkt. Hjemturen er så gået op over Schweiz med besøg i Geneve, hvor de yngste børnebørn gerne tager med på camping. Vi fortsætter så længe materiellet (læs: helbredet) holder.